Covid -19 opdatering pr. 1. maj

29. april, 2020

Vores golfbaner har indtil nu udelukkende været åbne for medlemmer. I har til gengæld været flittige, og sæsonens første 25 dage har resulteret i flere end 4.000 golfrunder, hvilket er 30 procent mere end hele april i 2019. Vi glæder os samtidig over, at vi nu lette en række restriktioner og dermed kan påbegynde den næste fase for åbningen af The Scandinavian.

Fra den 5. maj 2020 vil banerne være åbne for jeres gæster. Der vil dog være restriktioner for gæster i weekender og på helligdage, hvor én bane vil være forbeholdt medlemmer hele dagen, mens den anden bane vil være forbeholdt medlemmer frem til 09.30.

Dette vil naturligvis ske skiftevis mellem Old Course og New Course. For nuværende vil det maksimalt være muligt at medbringe 3 gæster ad gangen. Reglen for 6 gæsterunder pr. gæst pr. år er fortsat gældende. Det vil samtidig være muligt at booke 14 dage forud, men fortsat at have 4 tider (2 tider pr. bane).

I løbet af foråret var der planlagt en mindre prisregulering for medlem-gæstegreenfee, men grundet Covid – 19 restriktioner i forhold til driving rangen og restauranten har vi valgt at udskyde dette til 1. juli 2020. Fra 1. juli 2020 vil medlem gæstegreenfee således koste 750,- pr. greenfee. Der kan købes titurs -kort til medlem gæstegreenfee, dog maks. ét pr. medlem.

Vi ved, at I alle glæder jer til at invitere gæster til The Scandinavian. Det er dog vigtigt at I tager ansvar for jeres gæsters opførsel og ikke mindst sørger for, at gæsterne har den nødvendige information vedr. gældende restriktioner. Dette gælder specielt reglen om at ankomme maksimalt 20 minutter før tee-time.

Download retningslinjer for gæster 

Fra den 5. maj 2020 vil det igen være muligt at benytte The Scandinavians trolleys, leje el trolleys og leje Club Cars (maks. 1 pers. pr. Club Car). Vi opfordrer til at forudbestille el trolleys og Club Cars via tidsbestillingen.

Som vanligt giver maj os flere lyse timer. Det betyder, at vi fra 4. maj 2020 åbner Golfbox fra kl. 08.00 i hverdage og 07.00 i weekender og på helligdage. Dagens sidste tee-tid skubbes til kl. 18.50, hvilket betyder at hele området inkl. parkeringspladsen lukker kl. 21.00.

I forhold til træningsfaciliteterne så afventer vi fortsat opdateringer fra myndighederne. Så snart vi har nyt om mulighederne for yderligere at kunne benytte f.eks. range og indspilsområder, informerer vi om det så hurtigt som muligt.

I den kommende uge kan vi igen byde vores hjemsendte medarbejdere velkommen tilbage på arbejde, og vil gerne takke dem for deres tålmodighed i en svær situation. Vi glæder os alle sammen til, at de er tilbage på The Scandinavian, hvilket også betyder at vi igen kan servicere jer på vanlig vis.

Mange af jer har benyttet muligheden for at bruge The Waters Take Away menuer, men vi glæder os alligevel til at vi, forhåbentligt snart, har positive nyheder omkring muligheden for at genåbne restauranten.