Blogindlæg af Louise Markvardsen 16. februar 2021

16. februar, 2021

Kære alle

 

Sæson 2021 står snart for skud, og hold op jeg glæder mig til at komme i gang igen!

I skrivende stund lakker “off season” mod enden, og vi kan snart vinke farvel til de kolde måneder og sige hej til forår og åbne golfbaner.

Siden sidste blogindlæg er der blevet lagt ufatteligt mange timer i indoor, hvor de sædvanlige off-season processer har haft fuld fokus. Vinterperioden er nemlig den tid, hvor der for alvor kan ligges timer og dykkes ned i store tekniske ændringer.

Det har været en hårdere vinterperiode end de forrige år grundet covid-19. Den helt store forskel kan mærkes da alle træningslejre har været aflyste. Off season har derfor budt på én lang køre i tekniske justeringer, uden at kunne have små afbræk med golfrunder, under varmere himmelstrøg. Det har krævet ekstra stædighed og målrettethed at komme ud af fjerene hver eneste dag, men jeg har fundet gode rutiner, så jeg står knivskarpt til sæsonstart!

Turneringskalenderen for både Ladies European Tour og LET Access er offentliggjorte, og jeg kan berolige mig med, at der er rig mulighed for turneringer fra maj til oktober da kalenderne er spækket med turneringer – Det bliver SÅ godt!

Forhåbentlig smutter jeg snart afsted til Spanien for at preppe til sæsonstart, men som det ser ud nu bliver det først omkring marts/april – Dette er også ganske fint, da min sæson ikke starter før Maj. Jeg krydser fingre for en fortsat god udvikling af covid-19, så det ikke har yderligere konsekvenser for sæson 2021.

Jeg er ved godt mod og jeg glæder mig til at vise mit navn på diverse leaderboards i den kommende fremtid, rundt omkring i verden.

 

De bedste hilsener

Louise