Blogindlæg fra Sebastian Friedrichsen 17. marts 2021

18. marts, 2021

 

Hej Alle

Nu nærmer foråret sig hvilket også betyder for os golfspillere at sæsonen er tæt på, hvilket jeg tror vi alle glæder os rigtig meget til, det gør jeg i hvert fald

Jeg ville give en update på hvad jeg har lavet henover vinteren. Det meste af vinteren er blevet brugt i indoor i Kokkedal hvilket jeg nok ville kalde for mit andet hjem henover vinteren. Der er virkelig mulighed for at få trænet på det tekniske dele af spillet deroppe. Men det bliver dog også kedeligt at slå ind i et net dag efter dag. Andre år har jeg haft træningslejr i Florida og 2 træningslejre i Abu Dhabi at se frem til og så 1 turnering eller 2. Men det har der desværre ikke været noget af i år, så det har været en langtrukken vinter.

Jeg har også fået trænet en helt masse fysisk som jeg ellers aldrig har synes været det sjoveste, men nu til tider ser man ikke mange unge golfspillere som ikke slår langt lykkedes. Så det har været et af de store fokuspunkter. Jeg har ca fået 10 meter mere længde med driveren.

Nu nærmer sæsonen sig og jeg glæder mig helt vildt. Min turneringsplan er stadig lidt uklar da jeg ikke ved om det bliver muligt at rejse ud til de “sjove” og større turneringer i europa. Men der bliver forhåbentligt åbnet op så der bliver mulighed for det. Ellers bliver det nok et mix af rangliste turneringer og Ecco tour.

Jeg glæder mig til at se jer alle ude i klubben og forhåbentligt få en god sæson

 

Bedste golfhilsner

Sebastian