Blogindlæg af Sebastian Friedrichsen

19. oktober, 2020

Hej alle sammen

 

Nu når golf-sæsonen lakker mod enden, vil jeg lige give en status på hvordan min har været.

 

Det har jo været en rigtig mærkelig sæson, og et år som vi nok alle sent glemmer. Jeg havde planlagt, at jeg skulle rundt til diverse turneringer i udlandet, men det blev der desværre ikke meget af. Som følge af COVID-19 blev hele mit turneringsprogram lavet om, da det pludselig stort set kun var danske turneringer der kunne spilles. Vi har dog været heldige i Danmark, for der har stadig været rigeligt med turneringer, som vi har kunne spille hen over sommeren.

 

For mit eget vedkommende er sæsonen gået fint. Jeg føler, at jeg udvikler mig i den rigtige retning. Jeg ender også med at vinde juniorranglisten for andet år i træk. Jeg blev i september måned udtaget som en ud af fire spillere til at repræsentere Danmark til herre EM, hvilket heldigvis blev gennemført. Det var rigtig stort for mig, da jeg synes det er en god anerkendelse som junior at blive valgt til herrelandsholdet. Jeg er efterfølgende blevet udtaget til herrelandsholdet, hvilket jeg også havde som et af mine store mål for året.

 

Jeg vil gerne takke The Scandinavian og sponsorerne til talentprogrammet for den fantastiske støtte, som vi har fået. Det er helt vildt fedt at få den støtte, og det har samtidig været rigtig hyggeligt at møde alle jer til nogle mandags scrambles. Jeg vil også gerne takke Arne Nielsson for nogle meget inspirerede møder, Søren Kjeldsen for at dele ud af hans store erfaring som professionel golfspiller og ikke mindst min træner Andreas Kali.

 

Nu kigges der frem mod vintertræningen, som primært kommer til at foregå i Indoor Golfcenter i Kokkedal. Der skal trænes helt vildt på alle facetterne af spillet over vinteren. Desuden skal der for mig også rykkes meget på den fysiske del. Jeg glæder mig til at komme igang med vintertræningen, hvor der virkelig kan gåes i dybden med tingene.

 

Jeg vil gerne slutte af med igen at sige tusind tak til alle sponsorerne, som hjælper med at gøre det hele muligt. Og så håber jeg, at vi kan se frem til en mere “normal” sæson næste år, så jeg forhåbentligt får lov til at rejse mere rundt til de turneringer, som jeg gerne vil spille.

 

Bedste hilsner

Sebastian