Blogindlæg af Frederik Birkelund*

15. oktober, 2020

13. oktober 2020

Hej Alle

En underlig sæson er så småt ved at gå på hæld for mig og sikkert også mange andre golfere i Danmark. Min sæson har på mange måder været hæmmet af Covid-19, og da jeg skrev mit første indlæg i april måned var der ingen, som med sikkerhed kunne sige hvornår vi ville få mulighed for at spille vores første turnering. For at være helt ærlig frygtede jeg for om vi overhoved kom til at spille turneringsgolf i 2020.

 

Faktum er dog at jeg i år ender med at spille 13 turneringer sammenlignet med 16 turneringer i 2019, hvilket må ses som et ganske positivt udfald. Turneringere har dog mest været på dansk grund, og har derfor været med svagere felter end dem som jeg normalt spiller. Dette er dog ikke kun skidt, da jeg i stedet har haft en meget realistisk chance for at vinde de fleste turneringer jeg har stillet op i – det lærer man også noget af.

 

Jeg kan i skrivende stund kigge tilbage på 3 turneringssejre i år. Covid-19 sørgede desværre for at de ikke alle var i store turneringer, men situationen til trods er der stadig en del erfaringer at tage med videre fra disse. En ende på turneringssæsonen betyder blot at en ny starter, nemlig ’offseason’. Det er i de kommende måneder at alt det hårde arbejde skal lægges og nye frø skal sås, så jeg i den kommende sæson forhåbentlig kan høste nogle gode resultater.

 

Jeg skal bruge vinteren på at forbedre mig teknisk såvel som mentalt, men mest af alt vil jeg have ekstra fokus på den fysiske træning denne vinter. Målet er at forøge min vægt og muskelmasse betydeligt, så jeg næste år kan få noget mere længde med driveren, og yderligere også bygge et fundament for at kunne holde til den enorme træningsmængde i mange år fremover. Men bare rolig, jeg kommer ikke frem næste forår og ligner Bryson DeChambeau, jeg regner med at gøre det hele i lidt mindre skala end ham 😉

Jeg har i år, sammen med Louise og Sebastian, deltaget i to scrambles sammen med sponsorerne af talentprogrammet. Jeg håber at situationen i 2021 tillader at vi kan mødes meget mere end to gange… Det har for mig været en rigtig god og hyggelig måde at møde jer, og finde ud af hvad I hver især kan hjælpe mig med. Ideen er også at jeg og de andre talenter skal give jeg en god oplevelse ved disse dage, ved at dele ud af vores erfaringer og viden – det håber jeg er lykkedes.

 

Til slut vil jeg gerne sige tak til sponsorerne og alle andre omkring talentprogrammet. Jeres økonomiske hjælp og ekspertise er med til at gøre min hverdag markant nemmere og hjælpe mig frem mod at nå mine mål og drømme.

Tak for denne sæson, jeg glæder mig allerede helt vildt til den næste.
Golfhilsner fra Frederik