Blogindlæg af Sebastian Friedrichsen

27. juli, 2020

Mit navn er Sebastian og jeg er en del af The Scandinavians talent program som er startet op fra i år. Talentprogrammet er en fantastisk mulighed for at udvikle mit golfspil i et godt miljø og med en masse professionel hjælp.

2020 startede på en lidt anden måde end forventet grundet corona som medførte at jeg skulle lægge min turneringsplan helt om ift hvad jeg havde planlagt. Planen før Corona var at jeg skulle spille amatør turneringer i udlandet og de store turneringer herhjemme. Men da corona ramte europa blev alle mine planlagte turneringer aflyst/udskudt.

Under coronatiden prøvede jeg at se det som en mulighed til virkelig at gå i dybderne med træningen. Men selv med alt den træning kunne det godt være svært at finde motivationen, da man ikke vidste hvornår jeg skulle spille turneringer igen. Det er jo trods alt det jeg træner for. Jeg har været glad for Scandinavian hvor vi har kunne bruge deres fantastiske faciliteter at træne på, så man ikke kun behøvede at slå ind i et net hjemme i haven.

I Danmark var vi heldigvis heldige, da turneringerne startede hurtigt op. Det har været rigtig fedt at være i gang med at spille turneringer igen, selvom jeg ikke har spillet de turneringer jeg havde forventet at skulle spille i år. Jeg har fået en rigtig fin start på sæsonen. Jeg står nu her i slutningen af juli hvor jeg har vundet 3 turneringer (Sydsjælland Open, Asserbo junior, og Kronborg Masters)

Så spillet går helt klart i den rigtige retning. Jeg er lige hjemvendt fra min første udenlandske turnering som var i Tyskland i et super stærkt felt hvor mange af de bedste amatører fra europa var repræsenteret. Jeg spillede dog ikke so. Jeg havde håbet, men ender stadig på en delt 19 plads. Det var rigtig sjovt at spille uden for Danmark igen i en lidt større turnering.

Vi er også kommet godt i gang med talent programmet hvor vi har Arne Nielsson koblet på som mental træner, vi har haft et møde med ham indtil videre og det virker super spændene og Arne er en rigtig dygtig mentaltræner.

Vi skal også til at starte op med noget der hedder Klinik som er fys trænere, så vores kroppe kan præstere på deres optimale niveau.

Søren Kjeldsen er med inde over talent programmet. Indtil videre har vi haft et enkelt møde med Søren. Det er jo en helt fantastisk mulighed at kunne snakke med en som Søren som har så meget erfaring og læring han gerne vil dele med os.

Vi er også blevet præsenteret for Business forum hvilket jeg synes var super spændende. Der snakkede vi om sponsorer og alle mulige ting de har erfaring indenfor.

Det er helt fantasitisk at få hjælp fra så mange mennesker med en masse erfaringer.
Nu er de næste turneringer DM i næste uge og her lidt senere på året skal jeg spille The Amateur, og EM hvilket jeg glæder mig helt vildt meget til. Så der er nogle store turneinger at træne frem imod hvor Scandinavian har de helt optimale faciliteter at træne på.

Jeg håber at i alle har det godt og er ved at være ovre corona. Håber vi ses ude i klubben

Bedste hilsner Sebastian