Bliv frivillig ved European Amateur Championship!

23. november, 2023

European Amateur Championship repræsenterer det ultimative inden for amatør-golf uden for USA og følger i fodsporene af den velrenommerede Eisenhower Trophy.

Forventningerne stiger, mens vi glæder os til at være værter for en uge fyldt med løfte om at opleve fremtidige major-vindere og Ryder Cup-deltagere på The Scandinavian.

Turneringen afvikles som en 72-hullers slagspilsturnering på The Scandinavian New Course fra den 26. til den 29. juni 2024. Spillerne ankommer og deltager i prøverunder fra mandag den 24. juni, hvilket kulminerer i den store finale den 29. juni. for dem, der når helt til sidste runde.

Udsigten til at se nogle af golfens kommende stjerner udfordre den krævende New Course  bane – er intet mindre end opløftende. For vores klubmedlemmer er der en eksklusiv mulighed for at komme tættere på begivenhederne ved at melde sig som frivillig eller deltage i klubturneringen søndag den 30. juni, hvor du kan prøve kræfter med finaledagens turneringsetup.

Sørg for at markere datoen i din kalender og følg med for flere detaljer om tilmelding og andre vigtige oplysninger. FØLG MED HER

 

I denne periode vil Old Course forblive åben for medlemmer og deres gæster, og lukket for greenfee-gæster og andre arrangementer.

Vi er begejstrede over den store interesse, vores klubmedlemmer har vist ved at tilbyde at give en hjælpende hånd som frivillige under turneringen. En særlig tak til Anne Larsson, der har påtaget sig ansvaret for at planlægge og koordinere de frivilliges indsatser.

Anne, der har været medlem af The Scandinavian Golf Club i mange år, har stor erfaring fra elite-golfturneringer herunder organiseringen af frivillige, hvor hun senest var marshall ved Solheim Cup på Finca Cortesin.

Vi har brug for frivillige hele ugen til en række opgaver som startere, boldspottere, registrering af scores, logistik, parkering og meget mere. Vi håber, at flere af klubbens medlemmer vil tilmelde sig som frivillige og støtte arrangementet, uanset om man har erfaringer fra lignende, og om man har mulighed for at bidrage i større eller mindre omfang.

Frivillige får en polo trøje, forplejning og en gæste-greenfee hvis man deltager på ”to skift” (2 halve dage).

Via nedenstående link skal du gå ind og registrere dig som frivillig samt udfylde hvornår du har mulighed for at deltage.

https://forms.gle/CxztTc7Tu1Sze3PQA

Har du spørgsmål til opgaven som frivillig kan du kontakte Anne på al@mimex.dk