Baneåbning 2020 med Covid-19 begrænsninger

17. marts, 2020

Vi håber først og fremmest, at alle efter omstændighederne har det ok. Det er unægtelig vanskelige og mærkelige dage for alle at komme igennem. Derfor føles det også utroligt rart at kunne komme med en glædelig nyhed: vi åbner 1. april. Det betyder at fra onsdag den 1. april vil begge baner og The Waters være åbne for medlemmer.

 

Lidt om banerne:

Det milde vintervejr har nemlig givet Russell og resten af holdet mulighed for at gennemføre en række projekter på banerne, som vi glæder os til at præsentere for jer. Nogle åbenlyse som på hul 6 på New Course, som næsten fremstår som et nyt hul, mens andre ændringer handler om mindre forbedringer og tilpasning.

Desuden er banerne blevet verti-drained og topdressed over flere omgange i løbet af vinteren. Vi har haft mulighed for at arbejde med greens, som alle er blevet dybdeluftet og efterfølgende topdressed. Det hele sikrer, at vi kan minimere arbejdsgangene i løbet af sæsonen og at vi samtidig kan begynde sæsonen med sunde spilleoverflader.

En del om COVID-19:

Vi kommer ikke udenom, at vi også på The Scandinavian er påvirket af Covid-19. Det er vi sikre på, at alle kan forstå, og også at vi må lave en række tiltag i forbindelse med åbningen af klubben. Med udgangspunkt i myndighedernes og Dansk Golf Unions anbefalinger vil der derfor være en række restriktioner for spil på banerne og i restauranten.

  • Frem til og med onsdag den 15. april, er der udelukkende adgang for medlemmer og Platinum Partnere på banerne. Det betyder, at der ikke kan medbringes gæster til golf. Dette evalueres løbende.
  • Frem til og med den 15. april, vil restaurant og café begrænse antal siddepladser til under 50 %. Disse er forbeholdt medlemmer samt ledsager. Dette evalueres løbende.
  • Tjek-in i receptionen er ikke påkrævet. Vi beder jer i den forbindelse holde behørig afstand til receptionspersonale og hinanden. Receptionen og butikken er dog åben, men igen her i begrænset omfang.
  • Begrænsede antal pladser på Driving Range. Der vil være yderlig information på rangen.
  • Omklædningsfaciliteterne i klubhuset vil være lukket indtil videre.

Derudover anbefaler vi på det kraftigste, at alle medlemmer følger sundhedsmyndighedernes og Dansk Golf Unions retningslinjer, som bl.a. indeholder følgende:

  • Hold afstand (undgå fysisk kontakt)
  • Lad være med at udveksle scorekort til underskrift – brug Golfbox App til at udfylde scorekort mv.
  • Lad flagstængerne blive i hullet, så ingen behøver at røre ved den.

Club Car:

I første omgang er mulighed for brug af Club Cars ikke muligt, men det vurderes løbende af hensyn til vejret. Hold øje med Golfbox samt hjemmesiden for daglige opdateringer.

Vi anbefaler dig i øvrigt at gøre brug af den nye funktion i Golfbox, hvor du nu kan bestille Club Car samtidig med din tidsbestilling

Teetider kan bestilles via Golfbox fra fredag den 20. marts kl. 14.00.

 

Vi glæder os så til at se dig inden længe til en fantastisk golfsæson på The Scandinavian. Men det er klart, at situationen omkring COVID-19 gør fremtiden uforudsigelig. Derfor kan der ske ændringer i ovenstående, da vi naturligvis følger myndighedernes anvisninger og anbefalinger. Hold derfor ekstra øje med nyhedsbreve og besøg også gerne vores hjemmeside for opdateringer. Men lige nu glæder vi os blot til at se jer den 1. april.

De bedste hilsner fra teamet på The Scandinavian