Aktiviteter & kurser i 2019

I løbet af året arrangerer vi forskellige kurser og aktiviteter for medlemmer. Tilmelding foregår via Golfbox eller i receptionen. Til de fleste aktiviteter åbner tilmelding 4 uger før.

Mere information om de enkelte arrangementer kan findes i Golfbox under turneringer eller via trænerteamet.

Indspilskursus med Camilla Brok
liv bedre til indspil. I løbet af 2 timer vil Camilla Brok undervise i chip-, pitch- og bunkerslag. Kr. 300,- pr. deltager. Max. 6 deltagere.

Puttekursus med Camilla Brok
Bliv bedre til at putte. I løbet af 2 timer vil Camilla Brok undervise i putting. Teknik, længdetræning samt øvelser. Kr. 300,- pr. deltager. Max. 6 deltagere.

Gratis fællestræning
Bliv bedre til golf og lær samtidig andre medlemmer at kende. Camilla og Magnus har fællestræning en del fredage, lørdage og søndage i sæsonen. Max. 8 deltagere pr. time.

Aimpoint Express Read & Speed kursus
Camilla er certificeret i at undervise i Aimpoint Express. Det er en simpel og hurtige metode til, at finde ud af hvor meget green hælder og hvor man skal sigte hen. Kurset indeholder også øvelser til at blive bedre til at putte de rette længder. Kurset varer 1,5 time. Kr. 300,-. Max. 6 deltagere pr. kursus.

Herretræning samt spil på banen
Én times fællestræning efterfulgt af 9 hulles spil på banen. Camilla går 3 huller med hvert hold for at give råd og vejledning. Max. 12 deltagere pr. gang. Kr. 150,- pr. deltager pr. gang.

Hygge Scramble
Alle kan deltage! Uøvede og øvede spiller 9 hullers Scramble sammen. Det er en sjov spilform og en god måde at møde andre medlemmer.

Demo Dage
Salg og fitting af nyt udstyr fra de bedste producenter. Til demo dagene kommer leverandørene med alt det nyeste udstyr. Det er en fantastisk mulighed for at teste nyt udstyr, sammenligne det med hinanden – og med sit eget udstyr. Det er muligt at book tid til en fitting – Kontakt Camilla Brok for yderligere information.

Demodage 2019:
Søndag den 28. april kl. 10.00-15.00 Titleist, Callaway, Taylormade og Mizuno.

Derudover holder Titleist demodag hver måned og hele sæsonen er der muligt for at prøve forskellige jern og køller fra Titleist, Callaway, Taylormade og PXG.

Nye golfregler – Information
Golfreglerne har fået en stor ‘makeover’ og der er mange regler der er lavet om. Kom og hør om alle ændringerne, der træder i kraft i 2019.  

Trackman Range Intro
Der er installeret en Trackman Range i den første overdækning på træningsbanen. Den er super god til at måle længder på forskellige slag. Den har også spil, som kan gøre træning sjovere og mere effektiv. For at kunne benytte Trackman Range skal man have været igennem en lille introduktion ved en af vores Pro’er.  Se datoer i vedhæftede program eller kontakt Camilla Brok eller Magnus Baagø for yderlige information.

Trackman III Certifikat
Trackman kan give al den feedback, man kan ønske sig, når man træner. Medlemmer har mulighed for at tage et Certifikat og derved få mulighed for at benytte vores Trackman III ved selv-træning. Certificeringen består af 3 lektioner. Kontakt Camilla Brok for yderligere information.