Åbning af banerne 2021

25. marts, 2021

Vi er glade for at kunne fortælle jer, at banerne åbner den 9. april. Det bliver fantastisk at komme i gang, og vi glæder os til at få golfspillere tilbage på vores baner, vi kan næsten ikke vente….

Vores jordtemperaturer er stadig meget lave (6 ° C), hvilket ikke er nok for at få god vækst i græsset. Det ser dog ud til at de forventede temperaturer de næste to uger, vil skabe god vækst frem til 9. april.

For at sikre, at det bliver en god sæson, har vi foretaget nogle ændringer i et par af vores procedurer.

Ændringer er foretaget under hensyntagen til medlemmernes feedback og prioriteter i medlemsundersøgelsen og for at sikre god kvalitet og god tilgængelighed.

Når vi åbner, forventer vi at alle har et stort ønske om , at komme ud og spille. Med dette i tankerne glæder vi os over at kunne meddele, at vi åbner næsten udelukkende for medlemmer og Platinum Partners, ønsker man at bringe gæster  vil dette være muligt på tirsdage og onsdage.

Fra den 26. april 2021 vil det igen være muligt at hilse medlemmernes gæster velkommen som normalt.

 

Booking af teetider

Golfbox åbner for bookinger fra kl. 9.00 den 2. april og som i 2020 kan man booke teetid 14 dage frem.

I begyndelsen af sæsonen og indtil vi har et overblik over efterspørgsler af teetider, kan medlemmer have to aktive bookinger pr. bane i Golfbox. Vi lemper eller fjerne begrænsninger så hurtigt det er muligt.

I weekender og på helligdage, vil der på den bane som kun er åben for medlemmer igen være mulighed for at ét og to bolde kan spille en hurtig runde. Her skal medlemmer kunne forvente et godt flow på banen.

Som en del af vores arbejde for at skabe bedre tilgængelighed og flow på banerne, og som følge af feedback fra medlemmer, introducerer vi en ny procedure for ét-bolde der er booket udenfor de tider der er forbeholdt ét-bolde i weekenderne.

Hvis nødvendigt og i travle perioder og senest dagen før starttiden for en ét-bold er booket, kan receptionen enten flytte spiller fra et-bolden til en anden starttid indenfor 30 minutter før eller efter den oprindelige bookede tid, eller booke andre spiller på ét-boldens tid. Disse ændringer, hvis nødvendigt kan ske op til dagen før starttiden. Spilleren der har booket et-bolden vil kunne se ændring ved en besked fra Golfbox (hvis spilleren har valgt at modtage beskeder ) eller ved at spilleren automatisk tjekker sin tid i Golfbox dagen før teetiden.

Vi forventer ikke, at det er noget vi kommer til at finde nødvendigt særlig ofte, men vi indfører denne mulighed for at beskytte tilgængeligheden.

Medlemmer der ønsker at spille alene bedes booke teetid på de reserverede tider for ét og to bolde

 

Påmindelse 

På The Scandinavian vil vi vidt som muligt give medlemmer mulighed for selv at vælge hvem de ønsker at spille med på deres teetid. På travle dage henviser vi medlemmer der ønsker at booke sig på en bold at anvende Golfbox besked funktion.

Vi har oprettet en lukket facebook gruppe for medlemmer og særligt de nye medlemmer der ønsker at møde andre medlemmer for en runde golf.  Vi anbefaler at du tilmelder dig netværket på Facebook og poster når du ønsker at spille med andre medlemmer. Anmod om optagelse her  

 

Forsinkelser pga. frost

Her I 2021 vil vi ændre vores procedure for, hvordan vi håndtere forsinkelser pga frost, for at skabe mere klarhed omkring dette. Når vi har frost på banerne vil vi fortsat beslutte det forventede tidspunkt for åbning dagen før, for at give bedre mulighed for, at medlemmerne kan planlægge deres dag og evt. booke teetid senere på dagen.

Receptionen vil være behjælpelig når det er muligt, men vi anbefaler at man kigger på vejrudsigten og booker en senere tid her i starten af sæsonen når det ser ud til at komme frost.

 

Buggies

Som i tidligere år betyder den langsomme vækst i græsset her i foråret, at vi skal beskytte nogle af de nysåede græsområder og derfor begynder sæsonen uden mulighed for brug af buggy. Vi vil tillade dette så hurtigt som muligt.

 

The Waters

Restaurant The Waters vil efter myndighedernes retningslinjer forblive lukket frem til den 21. april, hvorefter der vil blive åbnet for frokost udendørs på terrassen.

Der skal jf. myndighedernes retningslinjer vises et Coronapas ved indgang til restauranten. Har du ikke et gyldigt pas, er det tætteste Covid testcenter ved Farum Arena og i Allerød – begge 10 min. fra klubben.

The Waters vil åbne for begrænset udvalg af takeaway i dagene mellem den 9. og 21. april.

Vi vil bede vores medlemmer om at efterleve forsamlingsforbuddet udenfor på højst 10 personer, både på terrassen før og efter golf og ved øvrige ophold andre steder i klubben.

 

Klubhuset

Jf. DGU-retningslinjer vil der fortsat være åbent i shop, bagrum og toiletter i klubhuset. Resten af klubhuset vil være lukket. Vi regner med at hele klubhuset vil være åbent efter 6. maj med et gyldigt corona pas. Vi vil kommunikere mere omkring dette når der er nye retningslinjer fra myndighederne.

Tak for din tålmodighed!  Vi ser frem til at komme i gang med sæson 2021.