Velkommen til
The Scandinavian 

The Scandinavian ligger blot 25 minutters kørsel fra København og er som det eneste golfanlæg placeret med begge baner i Top 50 i det kontinentale Europa.

Du er på vej til at opleve golf i en natur, der synes at have været uberørt i århundreder. Stilheden og roen giver en stressfri og alligevel eventyrligt lokkende oplevelse for enhver golfspiller.
På The Scandinavian har vi to golfbaner af høj kvalitet med i alt 36 meget forskellige huller. Begge baner er designet af det amerikanske golfdesignfirma Robert Trent Jones II.
Uanset dit niveau som golfspiller vil The Scandinavian begejstre dine sanser, hvad enten du er på banen, i klubhuset eller nyder et måltid mad i vores cafe eller gourmet restaurant.

Om Banerne

Anlagt: 2006-2010

Arkitekt: Robert Trent Jones II Golf Course Architects

200 hektar storslået natur

Robert Trent Jones II Golf Course Architects har formået at genskabe naturens skønhed og dyreliv i The Scandinavians 200 hektar skovrige område.

 

Det optimale grundlag for golf

Jord, sand og kompost i en nøje udmålt blanding danner det perfekte fundament på både teesteder, greens og fairways.

Old Course

 

 

En jævn og hurtig green

Greens, som er anlagt med krybende hvene, plejes omhyggeligt med singlecut-klippere for at give bolden en konstant hastighed og det bedste rul.

 

Kan spilles i regnvejr

Banerne kan absorbere op til 100 mm regn i timen og stadig være spilbare. Vandet recirkuleres i søer og genbruges til at vande banerne.

New Course

 

 

Indtast dit The Scandinavian brugernavn.
Indtast adgangskoden der hører til dit brugernavn.

Glemt password?