The Scandinavian Vinklub

Velkommen til The Scandinavian Vinklub

The Scandinavian Vinklub er lavet i samarbejde med vores Platinum Partner Otto Suenson.

Otto Suenson ønsker at præsentere dig for lækre vine, gode tilbud og rabatter

Vinklubben er gratis og eksklusiv for medlemmer. Ønsker du at blive medlem af vinklubben tilmelder du dig på nedenstående link.

Her på siden kan du læse mere om fordele ved indmeldelse i The Scandinavian Vinklub.

 

UDSØGT VELKOMSTGAVE TIL DIG

Ved din første bestilling på www.ottosuenson.dk modtager du som medlem af vinklubben en lækker Prosecco Spagnol i velkomstgave. Du kan se frem til et gyldent glas bobler, der med fordel kan nydes ved en festlig lejlighed.

 

Tilmeld The Scandinavian Vinklub:

  10 % + 10 % RABAT PÅ WEBSITE OG I BUTIKKER

  Vinklubbens medlemmer får 10 % rabat ved køb af vin på www.ottosuenson.dk oveni de 10 %, der gives ved køb af minimum seks flasker*. Det vil sige, at du får op til 20 % rabat. Rabatten kan ligeledes benyttes i Otto Suensons fysiske butikker. *Gælder ikke outlet og i forvejen nedsatte varer.

  For at benytte dig af rabatter skal du være meldt ind i vinklubben.

  DIN EGEN VINKONSULENT

  Når du er medlem af vinklubben, får du adgang til egen vinkonsulent i Otto Suensons butikker, som yder en personlig og kompetent vejledning i smag og sammensætning.

   

  SÆRLIGE TILBUD KUN FOR MEDLEMMER

  Medlemmer af vinklubben modtager e-mails med adgang til specielle tilbud på udsøgte vine og helt fantastiske smagekasser. De eksklusive tilbud er kun tilgængelige for medlemmerne af vinklubben.

   

  BLINDSMAGNINGER MED VINEKSPERT

  Én gang om året inviteres du som medlem af vinklubben til et særligt sammensat kursus i blindsmagning. Blindsmagningen foregår i samarbejde med Otto Suensons egen vinekspert.

  Dato for blindsmagning vil fremgå af nyhedsbrev fra vinklubben. Der vil være begrænset pladser så hurtig tilmelding anbefales.

  Yderlig information vil fremgå i vinklubbens nyhedsbrev der udsendes til medlemmer af vinklub nogle gange om året.

  BESØG SMUKKE VINGÅRDE I EUROPA

  Som medlem af vinklubben får du en unik mulighed for at komme på besøg på vingårde i Europa. Otto Suenson formidler kontakten til vingården.