Putting og shortgame kurser med Filip Bendix

Mød Filip

 

Filip Bendix er PGA Pro-elev og er nået til sit tredje år på PGA Pro uddannelsen.

Filip ønsker at gøre speciale i putting samt shortgame. Filip er den højeste SAM Putt Lab Certificeret i Danmark – Level 3

Træner filosofi

” Jeg brænder for at hjælpe alle spillerkategorier i at forbedre deres korte spil. Der vil altid være steder under runden hvor man kan hente slag for at forbedre sig og dette er især gældende omkring –og på green”.

Læringsmiljøet skal være spilnært, hvori det er vigtigt at finde balancen mellem formel og funktionel træning samt at kunne variere mellem en deduktiv og induktiv tilgang.

Fremtidige visioner

” Jeg har et klart mål om at blive danmarks dygtigste putting træner og en dag være et velkendt navn ude i verden”

Står du og mangler en ny putter – Så er jeg altid klar på at hjælpe dig med en putter fitting!

Kurser

Shortgame; Omkring Green

 13. april – 12.30-14.00

Pris for gæster 500,-

Oftes bliver der brugt mange slag omkring green. I dette kursus skal vi igennem de forskellige basic chipslag der kan bruges i forskellige situationer. Vi tager snakken om hvornår et højt chipslag er brugbart og hvornår det er smartest med det lave ”bump and Run”

 

Shortgame; Pitch & Bunker slag

21. april – 12.30-14.00

Pris for gæster 500,-

I dette kurser har vi fokus på vores pitch og bunkerslag. Ønsker du mere stabilitet i dine pitchslag mod green samt have en større succes fra bunkeren af, så tilmeld dig dette kursus.

 

Putting; Sigte & Startretning

4. maj – 12.30-14.00

Pris for gæster 500,-

I putting har vi nogle forskellige faktorer som har en stor betydning for om vi holer vores putts. I dette kursus har vi fokus på sigte & startretning som en af de fundamentale dele af puttingen, som hjælper os til at hole flere putts

 

Putting; Tempo & Break

11. maj – 12.30-14.00

Pris for gæster 500,-

Ønsker du at mindske chancen for 3 og 4 putts under runden, så tilmeld dig dette kursus hvor vores fokus ligger på hastighed og break. Vi kigger nærmer på hvordan man læser putts samt at slå putts med den rette hastighed.

 

Putting; Spilnært

25. maj – 12.30-14.00

Pris for gæster 500,-

I dette kursus skal lære hvordan man varme rigtigt op til runden, samt hvordan vi bedst muligt træner vores putting, så vi drager glæde af det under runderne.

 

Filip Bendix kan kontaktes på fb@thescandinavian.dk