PGA Professionel Sarah-Jane Shepherd

Mød Sarah-Jane

 

Sarah-Jane er PGA Golf Professional, opvokset og uddannet England.

Hun bestod sin PGA uddannelse i 2011, og vandt ‘Titleist Trainee of the Year’ Award, foran over 300 andre træner-studerende. Hun blev den første kvinde i historien, der vandt prisen alle tre år på uddannelsen.

Hun har arbejdet som golftræner i nogle af verdens mest anerkendte golfklubber i flere forskellige lande, bl.a The Belfry i England, Quinta do Lago i Portugal, og The Montgomerie Dubai.

Siden 2020 har Sarah-Jane arbejdet som golftræner i Dansk Golf Akademi, og derudover var hun hovedtræneren i Dansk Kvinde Golf Akademi.

Træner filosofi

“Min undervisnings-filosofi er at skabe et læringsmiljø, der fremmer udvikling. Jeg stræber efter at hjælpe hver spiller hen imod at opnå en større forståelse af deres svingmekanik og give dem forklaringen og forståelsen af, hvorfor der opstår både gode og dårlige slag.

Jeg bruger en holistisk tilgang til udvikling af spillere, og mener, at god golf kommer fra solide grundelementer, gode træningsvaner og et positivt sind. Da alle spillere er forskellige, (lærer på forskellige måde og har forskellige mål) skal en god golftræner være utroligt tilpasningsdygtig.

Jeg tror på at golfspillere på alle niveauer konstant skal tjekke og øve de grundlæggende principper såsom greb, sigte, stance og kropsholdning, såvel som deres svingteknik, da sunde fundamentale ting er vejen til et effektiv golfsving.

Dog absolut vigtigst af alt, mener jeg at golfundervisning og træning skal være sjovt!”