Kom i gang til august

1. august, 2019

Kom i gang til august

På The Scandinavian glæder vi os over de mange nye medlemmer der har valgt at blive en del af vores medlemsfamilie. Vi sætter stor pris på, at vores medlemmer ønsker at proponere familie, venner og bekendte til medlemskab hos os. Den store vækst i nye medlemmer vi har oplevet de sidste to år, betyder at vi er ved at være i mål med det antal medlemmer vi ønsker at være for at bevare den gode tilgængelighed til banerne, som vi ved betyder meget for vores medlemmer.

Vi har netop indført venteliste for nye ynglinge medlemmer.

Overvejer du et medlemskab hos os i 2020 inden datoen for det kommende indskud og har du lyst til at komme i gang så hurtigt som muligt, har du nu mulighed for at spille hos os allerede i år. Fra 5. august 2019 tilbyder vi en spilleret resten af året, mod at du bekræfter medlemskab i 2020.

Prisen for spilleret fra 5. august 2019 er  8.500,- . for senior – og 2.200,- for juniorer og gælder for spil på banerne frem til lukning, som sidste år var midt i december. Derudover kan du anvende vores træningsanlæg, medlemsfordele samt indendørs træningsfaciliteter gennem hele vinteren, hvor vi også har åbent i vores dejlige klubhus.

Har du lyst til at hører mere om medlemskab hos os er du meget velkommen til at kontakte Sales Manager Signe Jørgensen på 30310261 eller sij@thescandinavian.dk. Du er også velkommen til at udfylde en kontaktformular på vores website, så kontakter vi dig efterfølgende.