Vision

The Scandinavian er blandt Europas bedste golfanlæg, hvor medlemmer og deres gæster er hjerteblodet i alt, hvad vi arbejder med.

På The Scandinavian er vi fokuserede på at levere en exceptionel, bæredygtig og imødekommende golfoplevelse. Vores to baner fremstår, i kraft af greenkeeping på højeste niveau, i absolut europæisk topklasse.

Vi arbejder også målrettet på at skabe en varm og servicefokuseret atmosfære for både medlemmer og gæster. Og det er vores klare mål at være Danmarks førende destination for mindeværdig, tilgængelig og inspirerende golf. Det gælder for familier, klubgolfere og spillere på højeste niveau.

Der er rigtig mange årsager til, at mit spil gennem de seneste år er blevet styrket. En grund er, at jeg blev medlem på The Scandinavian. Her har jeg ikke alene fantastiske træningsmuligheder, men også to baner i international topklasse at trække på. Desuden er atmosfæren på stedet altid helt afslappet, og enhver bliver budt velkommen med en varme, så man virkelig føler sig godt tilpas.

Søren Kjeldsen, PGA Tour Pro