Om foredragsholderen: Jens Gram-Bengtsen er fysioterapeut, autoriseret osteopat og D.O i Womans Health. Jens er medejer af Aarhus Osteopati der er en af danmark største sundhedsbrands og behandler til dagligt alle typer problemstillinger, men med et stort fokus på bækken, kvindeproblematiker, hormonelle problemer, gravide og efter graviditetsgener. Han underviser til dagligt teamet i Aarhus osteopati, på osteopat studiet, jordemoder skolen i Esbjerg og eksterne kurser for GynObs fysioterapeuter. Hans arbejde og filosofi afspejler en dyb forståelse for sammenhængen mellem krop og sind, og hvordan osteopati kan være en nøgle til helbredelse og trivsel.

 

Om foredraget:

Introduktion til Foredrag om Kvinders Sundhed, og livets hormonelle faser

 

Som leder af et af Danmarks førende sundhedsbrands, kender jeg alt til de unikke udfordringer, som den moderne, travle livsstil byder kvinder i erhvervslivet. Man står over for en konstant jonglering mellem karriereambitioner, personlige mål og ikke mindst vores sundhed. Men hvordan navigerer vi i denne labyrint af forpligtelser uden at ofre vores velvære?

Om fordragsholderen : Emil Schow Functional Medicine Practitioner, D.O in Osteopathy (IAO), Bsc. I Fysioterapi & SK-Terapeut.

Emil arbejder til dagligt med  professionelle atleter og dansere til klienter med almindelige udfordringer i bevægeapparatet og i fordøjelsessystemet.

For Emil handler det altid om at finde “motorerne” bag en given problematik. Det giver en stor glæde som behandler og i særdeleshed hos klienten.

Det er Emils største passion at give flere behandlere muligheden for at opleve dette dagligt. 

Udover formelle uddannelser som Bsc. fysioterapi og  en D.O. i Osteopathy, fra International Academy Of Osteopathy, har Emil taget adskillige kurser og privatundervisning inden for Functional Medicine og læser stort set alt hvad han kan komme i nærheden af, som omhandler krop og psyke.