Kurser og holdforløb med Sarah-Jane – ikke medlemmer

Mød Sarah-Jane

Sarah-Jane er PGA Golf Professional, opvokset og uddannet England.

Hun bestod sin PGA uddannelse i 2011, og vandt ‘Titleist Trainee of the Year’ Award, foran over 300 andre træner-studerende. Hun blev den første kvinde i historien, der vandt prisen alle tre år på uddannelsen.

Hun har arbejdet som golftræner i nogle af verdens mest anerkendte golfklubber i flere forskellige lande, bl.a The Belfry i England, Quinta do Lago i Portugal, og The Montgomerie Dubai.

Siden 2020 har Sarah-Jane arbejdet som golftræner i Dansk Golf Akademi, og derudover var hun hovedtræneren i Dansk Kvinde Golf Akademi.

Træner filosofi

“Min undervisnings-filosofi er at skabe et læringsmiljø, der fremmer udvikling. Jeg stræber efter at hjælpe hver spiller hen imod at opnå en større forståelse af deres svingmekanik og give dem forklaringen og forståelsen af, hvorfor der opstår både gode og dårlige slag.

Jeg bruger en holistisk tilgang til udvikling af spillere, og mener, at god golf kommer fra solide grundelementer, gode træningsvaner og et positivt sind. Da alle spillere er forskellige, (lærer på forskellige måde og har forskellige mål) skal en god golftræner være utroligt tilpasningsdygtig.

Jeg tror på at golfspillere på alle niveauer konstant skal tjekke og øve de grundlæggende principper såsom greb, sigte, stance og kropsholdning, såvel som deres svingteknik, da sunde fundamentale ting er vejen til et effektiv golfsving.

Dog absolut vigtigst af alt, mener jeg at golfundervisning og træning skal være sjovt!”

Kurser

6-UGERS EFTERÅRSTRÆNING FOR DAMER (90 MIN.)

Mandage og onsdage

Startdato – mandag den 14. august kl. – 10.00-11.30 (damer på alle niveauer)

Startdato – onsdag den 16. august kl. – 10.00-11.30 (damer på alle niveauer)

Startdato – mandag den 21. august kl.  – 16.30-18.00 (letøvede damer )

Pris ikke medlemmer- 2250kr – Max 6 damer, 6 x 1.5 times lektioner i august/september – Minimum antal fire damer. 

Kontinuerlig træning er vejen frem til et bedre golfspil og en vellykket golfsæson! På dette hold får du professionel undervisning af PGA træner Sarah-Jane Shepherd gennem seks 90-minutters lektioner i løbet af august og september. Du kommer til at træne med den samme gruppe mennesker på samme tidspunkt hver uge. Kurset er designet til at forbedre den generelle golfteknik og færdigheder, og hver uge får du personlig træning i alle dele af spillet (fuldt sving, chipping, pitching, bunkers, osv), herunder øvelser og udfordringer til at forbedre dit spil på golfbanen. Der vil blive brugt video-analyse til at hjælpe alle deltagerne med at forstå deres golfsving bevægelser.

Holdet er kun for damer, og der bliver lagt vægt på både det sociale og sportslige.

 

BANELEKTIONER FOR LET ØVEDE DAMER (90 MIN.)

Dato: fredag den 18. august – Kl 10.30 – 12.00 Old Course

Dato: onsdag den 13. september – Kl 12.0 – 13.30 Old Course

Dato: onsdag den 27. september – Kl 10.30 – 12.00 Old Course

Målrettet damer der ikke har så meget bane erfaring.

Pris ikke medlemmer – 600kr

(Max 4 damer, minimum 3)

Dette kursus er designet til dame-golfspillere, som har ikke så meget erfaring på golfbanen, selvom de har et handicap.

Sammen med PGA træner Sarah-Jane Shepherd tager du en lille tur på nogle huller på Old Course i 90 minutter, hvor lektionens fokus er på course management, valg af golfkølle og slagtype, og normer og regler for færden på banen. Sarah-Jane vil også demonstrere nogle slag og hjælpe deltagerne med at navigere på golfbanen! 

 

Dette kursus har til formål at give alle deltagere mere selvtillid, når de er på golfbanen. 

 

9 – HULLERS BANELEKTION

Dato: onsdag den 2. august – Kl 17.00 på Old Course

Pris – 700kr + greenfee 450kr.

(Min 4 damer)

Sammen med PGA træner Sarah-Jane Shepherd tager du en 9-hullers tur på Old Course, hvor spillet er i to 3-bolde. Der deltager højst seks damer i lektionen, hvor Sarah-Jane spiller 4-5 huller med hver gruppe. Formålet er at sætte fokus på de taktiske aspekter af spillet såsom course management, valg af golfkølle og slagtype, og få en bedre forståelse af jeres spil på banen. Sarah-Jane vil også demonstrere nogle slag og hjælpe deltagerne med at navigere på golfbanen. 

 

Sarah- Jane Shepherd kan kontaktes på sjs@thescandinavian.dk