Kurser og holdforløb med Sarah-Jane – ikke medlemmer

Mød Sarah-Jane

Sarah-Jane er PGA Golf Professional, opvokset og uddannet England.

Hun bestod sin PGA uddannelse i 2011, og vandt ‘Titleist Trainee of the Year’ Award, foran over 300 andre træner-studerende. Hun blev den første kvinde i historien, der vandt prisen alle tre år på uddannelsen.

Hun har arbejdet som golftræner i nogle af verdens mest anerkendte golfklubber i flere forskellige lande, bl.a The Belfry i England, Quinta do Lago i Portugal, og The Montgomerie Dubai.

Siden 2020 har Sarah-Jane arbejdet som golftræner i Dansk Golf Akademi, og derudover var hun hovedtræneren i Dansk Kvinde Golf Akademi.

Træner filosofi

“Min undervisnings-filosofi er at skabe et læringsmiljø, der fremmer udvikling. Jeg stræber efter at hjælpe hver spiller hen imod at opnå en større forståelse af deres svingmekanik og give dem forklaringen og forståelsen af, hvorfor der opstår både gode og dårlige slag.

Jeg bruger en holistisk tilgang til udvikling af spillere, og mener, at god golf kommer fra solide grundelementer, gode træningsvaner og et positivt sind. Da alle spillere er forskellige, (lærer på forskellige måde og har forskellige mål) skal en god golftræner være utroligt tilpasningsdygtig.

Jeg tror på at golfspillere på alle niveauer konstant skal tjekke og øve de grundlæggende principper såsom greb, sigte, stance og kropsholdning, såvel som deres svingteknik, da sunde fundamentale ting er vejen til et effektiv golfsving.

Dog absolut vigtigst af alt, mener jeg at golfundervisning og træning skal være sjovt!”

Kurser

Forårstræning for damer ‘Sæson start’ (90 min.)

Mandage og onsdage

Startdato – onsdag den 12. april kl – 10.00-11.30

Startdato – mandag den 17. april – 10.00-11.30

Pris– 2250kr – Max 6 damer, 6 x 1.5 times lektioner i april/maj – Minimum antal fire damer. 

Forårstræning for damer ‘Sæson start’ (60 min.)

Startdato – onsdag den 12. april kl – 13.30-14.30

Startdato – mandag den 17. april – 18.00-19.00

Pris– 1950kr – Max 4 damer,

Max 4 damer pr. gruppe, 6 x 1 times lektioner i april/maj- Minimum antal fire damer.

Har du lyst til at forberede dig til golfsæsonen? Du kan gøre det på et af disse hold!

Kontinuerlig træning er vejen frem til et bedre golfspil og en vellykket golfsæson! På dette hold får du professionel undervisning af træner Sarah-Jane Shepherd igennem april-maj, og du kommer til at træne med den samme gruppe mennesker på samme tidspunkt hver uge. Kurset er designet til at forbedre den generelle golfteknik og færdigheder, og hver uge får du personlig træning i alle dele af spillet (fuld sving, chipping, pitching, bunkers, osv), herunder øvelser og udfordringer til at forberede dig på golfbanen. Der vil blive brugt video-analyse til at hjælpe alle deltagerne med at forstå deres golfsving bevægelser.

Holdet er kun for damer, og der bliver lagt vægt på både det sociale og sportslige. 

 

Dametræning for begyndere

Startdato 17. april

6 x 1.5 times lektioner i april og maj – maks 6 damer

kl. 16.00 – 17.30

Pris  – 2250kr (min. 4  damer for hold opstart)

Er du ny i golf? Vil du gerne lære mere? Dette hold er til damer, der kun lige er begyndt med deres golfoplevelse!

På dette hold får du professionel undervisning af træner Sarah-Jane Shepherd igennem april – maj, og du kommer til at træne med den samme gruppe mennesker på samme tidspunkt hver uge. Du vil få personlig træning i alle de grundlæggende elementer af de mange forskellige typer slag der findes i golf (fuld sving, chipping, putting, pitching, osv). Du vil lære alt om generelle normer på golfbanen, og hvilken udstyr man bruger. Der vil blive brugt video-analyse til at hjælpe alle deltagere med at forstå golfsvingbevægelserne. 

Holdet er kun for damer, og der bliver lagt vægt på både det sociale og sportslige. 

Udstyr kan lånes gratis på kursus-dagen, hvis det kræves.

 

1. dags kursus med tema

Fredage kl 10.00- 11.30

Mix af herre og dame medlemmer

Pris – 500kr – (min 4 pers. for hold opstart)

 

Dato 14. april 

  • Jernslag – Forbedre dine jernslag 

Kurset er designet til at forbedre dit jernspil og hjælpe dig med at få renere kontakt med bolden, så du får mere stabilitet ude på banen.

PGA træner Sarah-Jane Shepherd hjælper alle deltagere med deres sving-teknik, og giver en række øvelser, for at hjælpe med at udvikle en mere ensartet sving.

Kurset er åben til golfspillere på alle niveauer, og der vil blive brugt video-analyse til at hjælpe alle deltagerne med at forstå deres golfsving bevægelser.

Maks 6 deltagere.

Pris – 500kr – (min 4 pers. for hold opstart)

 

Dato 28. april 

  • Shot Shaping og Højdekontrol 

Denne 90 minutters kursus er designet til golfspillere med mid-lav handicap, der ønsker at forbedre deres shot shaping og højdekontrol, og får mere kontrol over deres ball flight.

Kurset vil fokusere på:

Shot Shaping – deltagerne lærer at kurve bolden til højre eller venstre, og hvordan man styrer boldens flyvning og spin. De vil blive undervist i teknikken af en fade og draw, og hvordan man udfører dem.

Højdekontrol – deltagerne lærer at kontrollere højden af deres slag, og at kontrollere angrebsvinklen.

Træningsøvelser – deltagerne vil prøve at lave forskellige ball flights, for at hjælpe med at udvikle muskelhukommelse og korrekt teknik.

Maks 6 deltagere.

Pris – 500kr – (min 4 pers. for hold opstart)

 

Dato 2. juni

  • Drivers – Ram flere fairways 

Har du svært ved at styre din driver? Denne kursus er for dig!

Kurset er designet til at forbedre dit spil fra tee’en og hjælpe dig med at får mere stabilitet med driveren, så du rammer flere fairways ude på banen.

PGA træner Sarah-Jane Shepherd hjælper alle deltagere med deres sving-teknik, og giver en række øvelser, for at hjælpe med at udvikle en mere ensartet sving.

Kurset er åben til golfspillere på alle niveauer, og der vil blive brugt video-analyse til at hjælpe alle deltagerne med at forstå deres golfsving bevægelser.

Maks 6 deltagere.

Pris – 500kr – (min 4 pers. for hold opstart)

 

Dato 16.juni

  • Pitching – Slå tættere på flaget 

Har du svært ved at kontrollere længden med dine wedges? Denne kursus er designet til at forbedre din pitching og længde kontrol færdigheder, så du forbedrer dit score ude på banen!

Deltagerne vil lære at kontrollere længden og spin til deres pitch shots ved hjælp af klubvalg og svinghastighed. PGA træner Sarah-Jane Shepherd hjælper alle deltagere med deres pitching sving-teknik, og deltagerne vil få mulighed for at omsætte deres nye færdigheder til praksis gennem en række øvelser og drills.

Kurset er velegnet til golfspillere på alle niveauer, fra begyndere til avancerede spillere, og der vil blive brugt video-analyse til at hjælpe alle deltagerne med at forstå deres golfsving bevægelser.

Maks 6 deltagere.

(min 4 pers. for hold opstart)

Pris – 500kr – (min 4 pers. for hold opstart)

Golfbane – damekursus – 1.5 time

Dato: fredag den 21. april – fredag den 26. maj

Målrettet damer der ikke har så meget bane erfaring.

Kl 10.30 – 12.00 Old Course – Pris – 600kr

(Max 4 damer, minimum 3)

Dette kursus er designet til dame-golfspillere, som har ikke så meget erfaring på golfbanen, selvom de har et handicap.

Sammen med PGA træner Sarah-Jane Shepherd tager du en lille tur på nogle huller på Old Course i 90 minutter, hvor lektionens fokus er på course management, klub og slagvalg, og banenormer og regler. Sarah-Jane vil også demonstrere nogle slag og hjælpe deltagerne med at navigere på golfbanen! 

Dette kursus har til formål at give alle deltagere mere selvtillid, når de er på golfbanen.

Priser glæder for ikke medlemmer

 

Sarah- Jane Shepherd kan kontaktes på sjs@thescandinavian.dk