Kurser og holdforløb med Jesper

RUNDT OM PUTTING

DATO – 2. april  og 16. april 2023

Kl. 10:00 -13.00
Max 4 personer, (min 3 per.)
Pris for medlemmer 1.200 kr.

Har du lyst til et grundigt kig på din putting? Og er du frisk på også at prøve andre tilgange til bedre putting end de mest normale? I så fald kan dette være lige kurset for dig.

For at finde sin helt egen formel til succes gør man sig selv en stor tjeneste ved at gå til puttingen fra flere forskellige vinkler. Under dette kursus med Jesper Kjærbye arbejdes der med puttingen på traditionel vis og så med en række øvelser, hvis mål er at finde mere ro, selvtillid og frihed.

Der vil selvfølgelig blive arbejdet direkte med putteteknikken, med greenlæsning og det mentale. Det stopper bare ikke der. Ting og sager udforskes, der kan påvirke mere end din putting i en positiv retning. Der arbejdes med lidt usædvanlige øvelser, der for mange kan give ekstraordinære opdagelser.

Målet er i den grad bedre putting – og samtidig en følelse af mere frihed og ro i sindet, når man spiller spillet! Kursusformen er en blanding af individuel træning, fælles snakke og øvelser sammen.

 

INDSPIL I FOKUS

DATO  – 10. april og 29. april 2023

Kl. 10:00 -13.00
Max 4 personer, (min 3 per.)
Pris for medlemmer 1.200 kr.

Driller visse typer af indspil dig lige lovligt meget? Er du usikker på den letteste måde, hvorpå man slår disse slag? Eller er du bare ivrig efter endnu mere ‘mesterlige’ indspil? Så er der hjælp at hente her…

Dette kursus med Jesper Kjærbye er til dig, der ønsker at forbedre slagene nær greenen. Sammen søger vi den mest enkle, troværdige teknik for netop dig! Og det vil ske i et trygt og godt miljø, hvor læring virkelig kan finde sted.

Det direkte resultat af bedre indspil er naturligvis kortere putt. Den større tillid til indspillene giver dog typisk også en behagelig større ro over de lange slag mod greens.

Chip, pitch, lobslag og bunkerslag er på dagsordenen. Der er god tid til at få de afklarende snakke, mens der trænes frem mod din personlige og mest effektive stil.

 

Jesper Kjærbye kan kontaktes på jk@thescandinavian.dk