Kurser og holdforløb med Jesper

Rundt om din putting

Dato: 13. august, 27. august eller 3. september

Kl. 10:30-14:00

Max 4 personer (minimum 3)

Pris for medlemmer: 1.200 kr.

 

Har du lyst til inspiration til at forbedre din putting? Dette kursus byder i hvert fald på netop det!

Golftræner Jesper Kjærbye hjælper dig i retning af bedre putteteknik, greenlæsning og fokus. Der arbejdes med, hvad man kan kalde ‘traditionelle’ øvelser og så med nogle lidt mere ‘usædvanlige’ for de fleste golfspillere. Formålet er hele tiden at åbne op for bedre putting – på netop din måde – og herunder at opnå en større følelse af frihed, selvtillid og ro i sindet, når du spiller spillet.

Kurset er åbent for golfspillere på alle niveauer og indeholder en blanding af individuel coaching, fælles snakke og øvelser sammen. Video og laseropmålinger indgår som nyttig feedback undervejs, ligesom en række andre værktøjer.

 

Rundt om dine indspil

Dato: 12. august eller 26. august.

Kl. 10:30-14:00

Max 4 personer (minimum 3)

Pris for medlemmer: 1.200 kr.

 

Har du lyst til inspiration til at forbedre dine slag nær greenen? Dette kursus byder i hvert fald på netop det!

Mange golfspillere anvender desværre en teknik til indspil, der gør det umådeligt svært at opnå noget, der minder om stabilitet på dette vigtige område. Hvad enten det er tilfældet for dig eller ej, så hjælper golftræner Jesper Kjærbye dig i retning af den mest enkle og troværdige teknik for netop dig. Video indgår til fremme af forståelsen og udviklingen af din teknik.

Kurset er åbent for golfspillere på alle niveauer og indeholder en blanding af demonstationer, individuel coaching og fælles snakke.

 

Det ‘green-nære’ spil

Datoer: 14. august, 21. august, 28. august, 4. september og 11. september

Kl. 16:30-18:00

Max 5 personer (minimum 3)

Pris for medlemmer: 2.000 kr.

 

Har du lyst til masser af inspiration og hjælp til dit spil nær ved og på greenen? Hvis svaret er ja, så tag et kig på dette forløb henover fem mandage i træk, der vil kunne rykke dig meget.

Golftræner Jesper Kjærbye vil gennem forløbet inspirere og hjælpe dig til at udvikle dit ‘green-nære’ golfspil. Det handler med andre ord om chipping, pitching, bunkerslag og putting.

Mange golfspillere anvender desværre en teknik til indspil, der gør det umådeligt svært at opnå noget, der minder om stabilitet på dette vigtige område. Hvad enten det er tilfældet for dig eller ej, så hjælpes du i retning af den mest enkle og troværdige teknik for netop dig. I arbejdet med både indspil og putting er det målet, at du skal opnå en væsentlig forøget selvtillid og ro i sindet, når du slår disse slag.

Kurset er åbent for golfspillere på alle niveauer og indeholder en blanding af demonstationer, individuel coaching og fælles snakke. Video indgår til fremme af forståelsen og udviklingen af din teknik.