Kurser og holdforløb med Jesper Kjærbye

Mød Jesper

 

Jesper blev færdig som PGA-golftræner i 2000. I hans videre uddannelse har ekstra fokus været rettet mod golfens korte spil samt mod det mest muligt frie og enkle golfsving. Han er kommentator for TV3 Sport/Viaplay og har tilbragt en masse inspirerende tid i træningsmiljøet ved de største golfturneringer i verden.

 

Jesper spillede i sin tid for det danske landshold, fx ved flere VM’er, og vandt eliteturneringer i både ind- og udland. Han overgik til professionel golf i 1995 og var en del af European Challenge Tour frem til 2001.

 

Trænerfilosofi:

 

”Som træner er det mit klare mål at hjælpe golfspillere på alle niveauer med at øge spilleglæden og kompetencerne. Jeg er herunder meget opmærksom på at skabe et trygt og godt læringsmiljø, så udvikling virkelig kan finde sted.

 

Jeg ønsker at assistere golfspilleren frem mod størst mulig frihed, enkelhed og naturlighed i tilgangen til spillet. Og mod en fordelagtig forståelse af egen svingteknik. Målet er et personligt sving, der også leverer på selve golfbanen. Og det skulle så gerne øge glæden ved det her forrygende spil!”

 

Kurser

“Jeg brænder meget for golfens korte spil – chip, pitch, bunkerslag og putt. Og jeg glæder mig til at hjælpe golfere med netop denne del af spillet ved mine første kurser hos The Scandinavian.”

 

Kurser i 2024 opdateres snarest!

 

 

 

Jesper Kjærbye kan kontaktes på jk@thescandinavian.dk