Kurser og holdforløb med Jesper Kjærbye

Mød Jesper

 

Jesper blev færdig som PGA-golftræner i 2000. I hans videre uddannelse har ekstra fokus været rettet mod golfens korte spil samt mod det mest muligt frie og enkle golfsving. Han er kommentator for TV3 Sport/Viaplay og har tilbragt en masse inspirerende tid i træningsmiljøet ved de største golfturneringer i verden.

 

Jesper spillede i sin tid for det danske landshold, fx ved flere VM’er, og vandt eliteturneringer i både ind- og udland. Han overgik til professionel golf i 1995 og var en del af European Challenge Tour frem til 2001.

 

Trænerfilosofi:

 

”Som træner er det mit klare mål at hjælpe golfspillere på alle niveauer med at øge spilleglæden og kompetencerne. Jeg er herunder meget opmærksom på at skabe et trygt og godt læringsmiljø, så udvikling virkelig kan finde sted.

 

Jeg ønsker at assistere golfspilleren frem mod størst mulig frihed, enkelhed og naturlighed i tilgangen til spillet. Og mod en fordelagtig forståelse af egen svingteknik. Målet er et personligt sving, der også leverer på selve golfbanen. Og det skulle så gerne øge glæden ved det her forrygende spil!”

 

Kurser

“Jeg brænder meget for golfens korte spil – chip, pitch, bunkerslag og putt. Og jeg glæder mig til at hjælpe golfere med netop denne del af spillet ved mine første kurser hos The Scandinavian.”

 

RUNDT OM PUTTING

DATO – 2. april  og 16. april 2023

Kl. 10:00 -13.00
Max 4 personer, (min 3 per.)
Pris 1.350 kr. (prisen er for ikke medlemmer)

Har du lyst til et grundigt kig på din putting? Og er du frisk på også at prøve andre tilgange til bedre putting end de mest normale? I så fald kan dette være lige kurset for dig.
For at finde sin helt egen formel til succes gør man sig selv en stor tjeneste ved at gå til puttingen fra flere forskellige vinkler. Under dette kursus med Jesper Kjærbye arbejdes der med puttingen på traditionel vis og så med en række øvelser, hvis mål er at finde mere ro, selvtillid og frihed.

Der vil selvfølgelig blive arbejdet direkte med putteteknikken, med greenlæsning og det mentale. Det stopper bare ikke der. Ting og sager udforskes, der kan påvirke mere end din putting i en positiv retning. Der arbejdes med lidt usædvanlige øvelser, der for mange kan give ekstraordinære opdagelser.

Målet er i den grad bedre putting – og samtidig en følelse af mere frihed og ro i sindet, når man spiller spillet! Kursusformen er en blanding af individuel træning, fælles snakke og øvelser sammen.

 

INDSPIL I FOKUS

DATO  – 10. april og 29. april 2023

Kl. 10:00 -13.00
Max 4 personer, (min 3 per.)

Pris 1.350 kr. (prisen er for ikke medlemmer)

Driller visse typer af indspil dig lige lovligt meget? Er du usikker på den letteste måde, hvorpå man slår disse slag? Eller er du bare ivrig efter endnu mere ‘mesterlige’ indspil? Så er der hjælp at hente her…

Dette kursus med Jesper Kjærbye er til dig, der ønsker at forbedre slagene nær greenen. Sammen søger vi den mest enkle, troværdige teknik for netop dig! Og det vil ske i et trygt og godt miljø, hvor læring virkelig kan finde sted.

Det direkte resultat af bedre indspil er naturligvis kortere putt. Den større tillid til indspillene giver dog typisk også en behagelig større ro over de lange slag mod greens.

Chip, pitch, lobslag og bunkerslag er på dagsordenen. Der er god tid til at få de afklarende snakke, mens der trænes frem mod din personlige og mest effektive stil.

 

Jesper Kjærbye kan kontaktes på jk@thescandinavian.dk