Women Only

Women Only 2023

I Women Only stræber vi efter at alle kvinder får en god oplevelse. Vi prøver derfor at ramme både nye som gamle medlemmer af The Scandinavian. Women Only er for alle handicapgrupper og er en god måde for dig som medlem at lære andre medlemmer på.

 

 

Onsdage

Onsdagene er damedag. Man booker sig på den tid man har lyst til at spille igennem hele dagen, så vi tilgodeser alle. Det er ok at booke sig på andres bolde den dag. Hvis nogen spiller en privat runde om onsdagen, er det vigtigt de blokerer bolden, så andre ikke kan skrive sig på.  Man skal minimum være 2 personer til en tællende runde

Den sidste onsdag i måneden vil blive socialt med fælles løbende start, hvor vi vil lave forskellige spilleformer, scramble, pinkball etc. Denne dag spilles ikke eclectic. Der vil efterfølgende være spisning, hvor vi igen i år får The Waters til at lave en dame ret til en favorabel pris.

Igen i år vil vi spille Eclectic over hele sæsonen, for dem der ønsker det. Electric går ud på at få bedst mulig score på hvert enkelt hul i løbet af hele sæsonen både som stablefort og slagspil. Klubben vil oprette disse onsdagsscorer online, som vi gør det når vi spiller turneringer. 

Træning

Som I har set i nyhedsbrevet fra klubben, vil der være masser af træningsmuligheder. Sarah-Jane har flere dametræninger om onsdagen, og man kan selvfølgelig også booke hende privat eller en af de andre trænere skulle man ønske det.

Ladies Invitational i form af Gravity

The Scandinavian inviterer endnu engang til årets Ladies Invitational. Du har mulighed for at vise The Scandinavian frem til golf veninder og kontakter. I år vil hvert medlem kunne invitere en gæst med til turneringen (tidligere 3 gæster), som afvikles over 18 huller. I år er Ladies Invitational den 12 maj.

Udflugt til Great Northern den 31. maj med mulighed for overnatning. 

Udflugt til Sverige onsdag den 6. september

Første onsdag i september drager vi som altid til Sverige, hvor sidste års vinder, Gitte Wilhelmsen, arrangerer turen.

Husk også vores juleafslutning sidste onsdag i november

Kontaktliste

Vi har en kontaktliste med navn, e-mail samt telefonnummer.

ALLE damer, der gerne vil med på listen, skal blot give besked om hvilke informationer, I gerne vil have med.

Receptionen skal have info senest 15. april på
membership@thescandinavian.dk

Bemærk venligst at denne liste er fortrolig, og I bedes kun benytte den til at få kontakt til hinanden.

Facebook gruppe

Vi har en lukket Facebook gruppe – THE SCANDINAVIAN WOMEN ONLY – for dame medlemmer. Den kan bruges til at finde nogen at spille med og der kommer info om kommende arrangementer mm. I skal bare anmode om deltagelse i gruppen.

Nye medlemmer – Lær flere damer at kende

Vi vil så gerne have at flere damer spiller sammen, så for at integrere nye damer, vil der blive lavet sponsorer, som tilbydes nye damer i klubben, som kan hjælpe med at integrere dem til klubben og banerne.

Kontakt Receptionen for mere info om kontakt personer i WO.

I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller forslag.

Mvh.

Trine Cart – trine.cart@me.com
&
Pia Skovgaard – pia@starsbyp.com