PXG fitting

PXG fitting på The Scandinavian

The Scandinavian er som det eneste sted i Danmark blevet valgt til at sælge og customfitte PXG udstyr. Vores dygtige PGA trænerteam er uddannet af de bedste fagfolk, og tilbyder en komplet og omfattende PXG fitting for at sikre, at dine golfkøller passer perfekt til dig.

For at bestille din PXG fitting kontakt os på Contact@thescandinavian.dk 

 

 

Om PXG

 

Parsons Xtreme Golf (PXG) blev grundlagt i september 2014 af den kendte forretningsmand, filantrop og golfnørd Bob Parsons. PXG blev til ud fra Parsons ønske om, at udvikle verdens bedste golfudstyr. En fælles passion for golfspillet og en stor interesse for teknologien bag udvikling af golfkøller førte til, at Parsons indledte et samarbejde med to højt respekterede golfkølledesignere for at udvikle det bedste udstyr på planeten. Parsons krævede af sine designere det de fleste golfspillere drømmer om: et “sexet” sæt golfjern der ligner blade jern, flyver højere, går længere, føles blødere og har et sweet spot på størrelse med Texas. “PXG køller skal føles som smør, og forskellen skal kunne mærkes.” Uden omkostninger eller tidsbegrænsninger begyndte duoen den lange proces med at undersøge forskellige legeringer, udforske nye teknologier og identificere de unikke egenskaber, der ville gøre PXG ulig noget andet udstyr på markedet.

 

“We wouldn’t bring the clubs to market if I didn’t believe they are the absolute best.” Bob Parsons

 

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK