Custom Fitting hos The Scandinavian

Custom Fitting

Hos The Scandinavian er vi overbeviste om, at vores medlemmer og gæster vil få mest ud af deres golfpil med det rigtige udstyr. At have det rigtige udstyr vil ikke gøre dig til den nye Tiger Woods, men det vil sikre, at du har et bedre udgangspunkt for at forbedre og nyde dit golfspil.

Vores dygtige team af PGA-Professionels har den uddannelse og viden, der skal til for at gennemføre en personlig tilpasset golf fitting og anbefale det bedste udstyr til dig.

 

Titleist Custom Fitting 

Titleist startede med en vision – og et røntgenbillede. Titleist-succeshistorien begyndte en søndag i 1930, da Phil Young, en dedikeret amatørgolfspiller og ejer af et gummifirma, missede et godt slået putt, i en match mod sin ven, der var leder af røntgenafdelingen et lokalt hospital.

Overbevist om, at  det var selve boldens skyld, gik Young og hans modstander på hospitalet, røntgenfotograferede den pågældende golfbold og fandt ud af, at dens kerne faktisk var uden for centrum.

Titleist fitting af golfudstyr, begynder med en unik forståelse af præstationsbehovet hos golfspillere, dedikeret til at spille bedre. Vores højt kvalificerede netværk af fittere arbejder sammen med golfspillere for at optimere klubpræstation og finjustere sammensætningen af ​​sæt.

 

Titleist Fitting

Hvorfor blive fittet?

En Titleist fitting er meget mere end bare finde dine specs – det er om at lære hvilke typer af slag du gerne vil slå, og finde de rigtige jern og køller for at kunne slå de slag.

Så målet er simpelt. Det er at give den enkelte spiller den selvtillid med hver enkelt kølle i baggen. Selvtillid til at dine køller vil præstere som forventet og eksekvere på hvert slag, så du kan skyde lavere scores.

Hvad indebærer en fitting?

Mød ind så du har nok tid til din opvarmning.

Der vil være en introduktion til din fitter, hvori I sammen finder ud af dine styrker, svagheder og målet med din fitting.

Fitteren er udstyret med Trackman, for at finde frem til det der præsterer bedst for dig.

Der vil være et stort udvalg på skafter, for netop at finde frem til det flex og vægt, for at optimere længde, flugt, spredning og fornemmelse.

Der er forskellige køllehoveder for at finde frem til det der præsterer bedst til dig, med loft/lie og vores Surefit CG lokation.

 

Bestil din tid til fitting hos PGA Professional Magnus Madsen.