Demo Dage

Salg og fitting af nyt udstyr fra de bedste producenter. Til demo dagene kommer leverandørene med alt det nyeste udstyr. Det er en fantastisk mulighed for at teste nyt udstyr, sammenligne det med hinanden – og med sit eget udstyr. Det er nødvendigt et booke tid til en fitting – Kontakt Camilla Brok for yderligere information på cb@thescandinavian.dk.

Demodage:
02. oktober 2020 kl. 09.00 – 12.00: Titleist Concept
02. oktober 2020 kl. 09.00 – 12.00: Callaway
26. oktober 2020 kl. 13.00 – 17.00: Danmarkspremiere, Nye Titleist TSi Metal køller

Derudover er der hele sæsonen mulighed for at prøve forskellige jern og køller fra Titleist, Callaway, Taylormade og PXG.

Trackman Kurser

Trackman III Certifikat
Trackman kan give al den feedback, man kan ønske sig, når man træner. Medlemmer har mulighed for at tage et Certifikat og derved få mulighed for at benytte vores Trackman III ved selv-træning. Certificeringen består af 3 lektioner. Kontakt Camilla Brok for yderligere information.

Kontakt Camilla Brok for yderligere information på cb@thescandinavian.dk eller Magnus Baagø på training@thescandinavian.dk.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK