Træningskurser

Kurser – Sommer 2020

Lær at læse greens, Camilla Brok

Lær at læse Greens ved hjælp af AimPoint. Det er både en hurtig og nem måde at læse grens på – og helt sikkert noget som du vil drage fordel af. Camilla er Aim Point certificeret, og har dermed den fulde baggrund teknikken. Maksimalt 6 deltagere. Pris: 250,- for medlemmer.

Chip, pitch og bunker, Camilla Brok

2 træningstimer i selskab med Camilla, hor i fokuserer på træning i chip, pitch og bunker. Maksimalt 5 deltagere. Pris: 350,- for medlemmer.

Rough, skæve lejer og umulige slag, Camilla Brok

Brug halvanden time med Camilla brok, som går i dybden med de slag du aldrig træner. Camilla forklarer hvordan man kommer videre fra forskellige umulige slag. Maksimalt 5 deltagere. Pris: 250,- for medlemmer.

Heldagstræning, Camilla Brok

Brug en hel dag i selskab med Camilla Brok, og kom rundt om de fleste facetter af golfspillet. Træningen foregår fra 10 – 12 og igen fra 13 – 15. Ind imellem spiser vi en fælles frokost, og taler lidt om forbedringer i spillet. Maksimalt 6 deltagere. Pris; 750,- for medlemmer (ex frokost)

Hjæp til at træne, Magnus Baagø

I dette kursus vil vi afprøve forskellige måder at træne golf på, i stedet for blot at slå 7-jernet på drivingrange. Du vil blive inspireret til at træne golf på en hel ny måde i alle golfens facetter, lige fra driveren til bunkerslaget. Max 8 deltagere pr. gang. Pris: 350,- for medlemmer.

Hcp. +30 holdforløb, Magnus Baagø

Har du lyst til at træne med et par ligesindende golfspillere, så er “hcp +30 træning” lige noget for dig. Vi vil igennem de 4 lørdage i juli komme igennem alt lige fra driveren til putteren, men med udgangspunkt i netop dig og dit spil, ikke de professionelles. Datoer: 4., 11., 18. og 25. juli – alle dage fra 12.00 til 13.00. Samlet pris: 1000,- for medlemmer.

Kurser – Sommer 2020

Driver kursus, Nicolai Cetti

Det er ingen hemmelighed, at golfspillet bliver betydeligt nemmere hvis du kan komme langt og lige fra tee med din Driver. Netop dette lærer du på dette kursus. Nicolai Cetti vil guide dig igennem alle de vigtige teknikker der skal til for at slå en god driver. Du vil modtage personlig undervisning med videoanalyse, og under hele kurset vil Nicolai bruge Trackman data til op optimere dine drives. Pris: 650,- for medlemmer.

Short Game kursus, Nicolai Cetti

Tilhører du den kategori er golfspiller, der kan spare mange slag på en runde golf ved at blive bedre til at chippe og slå bunkerslag? Så er dette her din mulighed. På dette kursus lære du bl.a. om chipping, bunkerslag, special-slag og g ode træningsmetoder. Pris: 900,- for medlemmer.

Putting og Short Game kursus, Nicolai Cetti

Short Game Specialist Nicolai Cetti Engstrøm, og Putting specialist Peter Thomsen invitere til en eksklusiv kursusdag. 5 timers undervisning fordelt på henholdsvis short game og putting, samt 1 times inkluderet frokost. Gruppen bliver delt op i 2, hvor det ene hold får dybdegående undervisning i Short Game, og det andet hold i putting. Efter frokost bytte holdene plads.

Underviserne er blandt de absolut dygtigeste indenfor deres felt i Norden, og du vil komme afsted med mange nye øvelser og fokuspunkter du kan bruge i din egen træning, der med sikkerhed vil øge dit niveau. Pris: 1.400,- for medlemmer.

9 huller med træner samt efterfølgende træning, Nicolai Cetti

En ting er at få undervisning baseret på de slag du slår på driving rangen. Men hvad hvis du kunne få en træner med ud på banen, så han kan se hvad det er der egentligt sker når du f.eks står på tee-stedet og du ikke får slået bolden i den rigtig retning. Pris: 1.000,- for medlemmer.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK