Centurion Club

Er du et smut i London i hverdagene så har du mulighed for at spille en runde på Centurion Club som ligger 25 minutter fra det centrale London lige ved frakørsel 8 på M1. Ligesom The Scandinavian er Centurion enestående, da klubben tilbyder fantastisk golf tæt på en hovedstad, i dette tilfælde London en af verdens mest besøgte metropoler.

Centurion Club er beliggende sydvest for den historiske by ​​St. Albans nord for London. Engelske og hollandske forretningsfolk med stor passion for golf  står bag den eksklusive  private medlemsklub, beliggende kun 30 minutter fra London.

Banen er designet af den internationale banearkitekt Simon Gidman og åbnede i 2013 og byder på et udfordrende layout med hele 80 bunkere, fire store vandområder og undulerende bend grass greens.

De første fem huller på banen er beliggende i et smukt område med eksisterende fyrreskov, hvilket giver banen en tydelig moden og naturtro fornemmelse i starten af runden. Hullerne bevæger sig derefter ind i områder der er dramatisk og æstetisk smukt formet og samtidig udfordrende med strategiske huldesigns og betagende udsigt.

Teesteder højt hævet over fairway niveau giver en spektaklulær udsigt over landskabet og den 6.500 m lange bane (fra backtee) vil til enhver tid udfordre selv de allerbedste golfspillere.

Hvis du ønsker at besøge Centurion kan vi hjælpe dig med at foretage de nødvendige forespørgsler.

Der er aftalt følgende medlems-gæstepris for medlemmer fra The Scandinavian der ønsker at besøge klubben på hverdage.

Mandag til fredag £78 (marts – november) £54 (december – februar).