Company Day

Gør jeres Company Day til en god oplevelse ved at invitere forretningsforbindelser eller medarbejdere til en oplevelse på et kvalitetsmæssigt højt niveau.

Vi klarer det praktiske

Når I afholder en Company Day på The Scandinavian, sørger vi for alt, hvad I har brug for. Det gælder lige fra planlægning og gennemførelse af selve golfturneringen til det lækre måltid i vores restaurant. Der kan arrangeres “gunstart”, hvor deltagerne begynder og slutter samtidig,

og derfor er parat til de øvrige begivenheder på samme tid. Spillerne kan desuden få serveret forfriskninger undervejs på golfbanen. Efter runden sørger vi for, at alle score bliver talt sammen, og vinderne bliver fundet. Vi kan naturligvis også levere præmier fra vores proshop.

Kontakt os
Ja tak, jeg ønsker at modtage jeres nyhedsbrev

Forskellige muligheder

Afholdelse af Company Day hos os forudsætter, at man er mindst 20 deltagere. Arrangementer kan eksempelvis kombineres med golf clinic for nybegyndere, så også gæster uden golferfaring kan deltage.

Spillere med mere erfaring kan forbedre deres spil med professionel hjælp og den nyeste teknologi som for eksempel:
– Golf clinic og svinganalyse med vores golfpro
– TrackMan (radarmålingssystem) på driving rangen eller på golfbanen
– SAM PuttLab-analyse (Science And Motion Putt training system)

Præmier og gaver

Vi har et stort udvalg af internationale mærkevarer inden for golfbeklædning og udstyr, som for eksempel kan bruges til velkomstpakker og/eller præmier til jeres deltagere.

 

Booking

Arrangementet kan afholdes formiddag eller eftermiddag efter ønske.

Ønsker du yderlig oplysning om afholdelse af Company Day på The Scandinavian, kontakt Sales Manager Signe Jørgensen på sij@thescandinavian.dk eller på tlf. 30310261.

Klik indenfor
Ja tak, jeg ønsker at modtage jeres nyhedsbrev

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK