New Course

New Course kræver præcision fra teestederne, men på enkelte huller kan den langtslående prøve kræfter med virkeligheden.

Hole 1

Hole 1

Par 5

Du skal være helt på tæerne fra første slag. Der er ingen blød start her. Men du har tre slag til at nå green, og mit råd er: Brug dem! Find fairway i dit første slag, selv om det betyder, at du skal lade driveren blive i din bag. På dit andet slag skal du også finde fairway, og så kan du samtidig prøve at komme tæt på til dit tredje slag.

Hole 2

Hole 2

Par 3

Et fint, kort hul. Green er lang, og flaget kan gemmes væk i højre side.

Hole 3

Hole 3

Par 4

Bunkerne i fairway kan drives, hvorefter der kun er et kort jern til den store green.

Hole 4

Hole 4

Par 5

Du spiller ned ad bakke det meste af vejen, men indgangen til green er ganske snæver. Det er smart at lægge op i to foran den store pil på højre side og kort af green.

Hole 5

Hole 5

Par 3

Et kort par 3 op ad bakke med en stor green. Der er ingen reel fare på hullet, undtagen bunkeren i venstre side af green.

Hole 6

Hole 6

Par 4

Prøv at komme så tæt på søen som muligt med dit første slag (eller andet), så dit næste slag kan blive så kort som muligt. Du står nemlig stadig tilbage med et temmelig langt indspil. Der er masser af fairway på den anden side, hvis du ikke når green.

Hole 7

Hole 7

Par 5

Spiller du mod vinden, skal du tænke dig om, før du forsøger at nå green i to. Green er placeret på et snævert sted, og det bedste råd er at lægge sig kort op foran green og få en god vinkel, der sikrer et nemmere indspil.

Hole 8

Hole 8

Par 4

Hvis du er bogey spiller, kan dette være hullet, hvor du planlægger at bruge dit ekstra slag på vejen til green. Drivet lander smalt, og det samme gør dit andet slag.

Hole 9

Hole 9

Par 3

Valget af jern er helt afgørende på dette hul. Alt andet end landing på green efterlader dig formentlig med et drop, et frygtindgydende pitchslag eller et bunkerslag!

Hole 10

Hole 10

Par 4

Der er mere plads på denne fairway end det ser ud til ved første øjekast. Lad være med at flirte med højre side.

Hole 11

Hole 11

Par 4

Den gamle militære skydebane er omdannet til et langt, smalt par 4hul. Det centrale er, at du ikke er grådig i dit første slag, men snarere er fokuseret på det andet, hvor du kan give dig selv et kort indspil til green.

Hole 12

Hole 12

Par 5

Et klart 3-slags Par 5-hul, selv i en svag brise. Den langtslående kan fange hældningen på bakken og få nogle ekstra meter, og derfra søge ”halvøen” mellem vandhullerne i to for at få et kort tredje slag ind til green. Alle andre vil forsøge at komme så tæt som muligt på vandet i to. Men så står de over for enten et langt jern til green eller et oplæg på ”halvøen”.

Hole 13

Hole 13

Par 3

Flaget kan gemmes på dette par 3 hul. Spil efter centrum og den bredeste del af green.

Hole 14

Hole 14

Par 4

Par 4 hullet ned ad bakke er beregnet til at friste dig til at gå direkte efter green. Det er smart at ramme fairway lige til venstre for træet på højre hjørne, og lade skråningen bringe bolden tættere på greenen.

Hole 15

Hole 15

Par 4

Langtslående vil gå efter green, især hvis vinden hjælper. Hvis du beslutter dig for at lægge op, er det bydende nødvendigt at ramme fairway præcist frem for at få længde. Uanset om du når længere frem med dit drive end forventet, vil dit andet slag ikke blive ret meget kortere.

Hole 16

Hole 16

Par 4

Fra tee ser hullet snævert ud, men der er mere plads, når bolden er forbi træerne. Hold dig på venstre side, så du kun har et kort jern til green.

Hole 17

Hole 17

Par 3

Hullet spilles typisk i rygvind. Faren er, at du slår over green. Green er bred, så du skal ikke blot finde den rigtige afstand. Du skal også sørge for ikke at ende alt for langt fra flaget.

Hole 18

Hole 18

Par 5

Her vil de fleste golfspillere være tvunget til at beslutte, hvor stor en bid, de selv mener, at de kan gabe over. Green kan helt sikkert nås i andet slag, hvis du har haft succes fra tee, men det er et dristigt slag til en stærkt bevogtet green.