Vision

The Scandinavian er blandt Europas bedste golfanlæg, hvor medlemmer og deres gæster er hjerteblodet i alt, hvad vi arbejder med.

Scroll ned

Hvorfor The Scandinavian?

The Scandinavian er blandt Europas bedste golfanlæg, hvor medlemmer og deres gæster er hjerteblodet i alt, hvad vi arbejder med. Vi ønsker at skabe langsigtede relationer til vores medlemmer med prioritet på kvalitet, service og tilgængelighed.

 

Ja tak, jeg ønsker at modtage jeres nyhedsbrev

 • Der er rigtig mange årsager til, at mit spil gennem de seneste år er blevet styrket. En grund er, at jeg blev medlem på The Scandinavian. Her har jeg ikke alene fantastiske træningsmuligheder, men også to baner i international topklasse at trække på. Desuden er atmosfæren på stedet altid helt afslappet, og enhver bliver budt velkommen med en varme, så man virkelig føler sig godt tilpas.

  Søren Kjeldsen, PGA Tour Pro

Medlemsfordele

Som medlem af The Scandinavian vil du blive tilbudt attraktive medlemsfordele, herunder adgang til at spille på nogle andre af verdens bedste baner

Medlemsfordele

 • 36 hullers top internationale baner, hvor medlemmer og deres gæster altid kan få en starttid
 • Adgang til et unikt træningsanlæg.
 • Driving Range åben hele året med Titleist bolde og fri benyttelse af Trackman for medlemmer
 • Professionelt trænerteam
 • Corporate Connection på The Scandinavian
 • The Waters Restaurant i international klasse
 • IMG Prestige – adgang til private baner som Walton Heath, Archerfield og The Dutch, samt over 100 golfklubber på tværs af 6 kontinenter.
 • Pacific Links  – adgang til nogle af verdens bedste golfbaner hvoraf 50 af banerne ligger i USA
 • Gennem The Scandinavians partnerklubber kan medlemmer spille på spændende private baner i Europa
  La ZagaletaUllna Golf ClubGleneaglesCenturion Golf ClubFinca Cortesin
 • Medtage gæster til særlige gæstegreenfee priser
 • Leje af gæstehus “Hedebolund “
 • Leje af mødefaciliteter 
 • Members Lounge
Ja tak, jeg ønsker at modtage jeres nyhedsbrev

Bliv medlem af The Scandinavian

Bliv en del af en gruppe passionerede medlemmer,
der sætter pris på golfoplevelser af bedste kvalitet.

Sådan bliver du medlem

Medlemmerne på The Scandinavian er passionerede golfspillere, som værdsætter klubbens atmosfære. Ønsker du at blive medlem af The Scandinavian, hører vi meget gerne fra dig.

Der er to måder at ansøge om medlemskab
Du kan få to eksisterende medlemmer til at proponere for dit medlemskab. Kender du ikke to medlemmer, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

 

Medlemskategorier 2018

 

Ja tak, jeg ønsker at modtage jeres nyhedsbrev

Træning

Træn med to af Danmarks bedste PGA professionels

PGA Professional på The Scandinavian

 

På The Scandinavian kan du træne med nogle af de bedste proer i Danmark.

Du kan booke lektioner selv om du ikke er medlem hos os.

Prisen for en halv times effektiv træning koster kr. 500,- En hel times træning koster kr. 900,-
Det er muligt at købe et 10 tours træningskort, og dermed få endnu bedre værdi for investeringen.

 

Camilla Brok har undervist i golf i 23 år og har brugt meget tid på at videreuddanne sig. Udover at være PGA uddannet i Danmark har Camilla en golfuddannelse fra USA, er David Leadbetter Instructor, AimPoint Express Instructor, Bio Swing Dynamic Instructor, Blast Certified, R&A/USGA Rules Official og Trackman Master. Hver vinter tager Camilla til USA, hvor hun går på diverse kurser og holder sin egen golf ved lige. Camillas filosofi er, at det skal være sjovt at spille golf! Derfor tilpasser hun sin undervisning til den enkelte elevs ambitioner og fysiske kunnen.

 

 

For tidsbestilling af træning med Camilla Brok, bestiller du tid på contact@thescandinavian.dk og telefon+45 22124588/Reception: +45 4817 4020

 

 

Lars Nysøe er uddannet PGA Golf Professional og tidligere Head Pro i Værløse Golfklub i 16 sæsoner. Tidligere træner for European Tour spiller Thorbjørn Olesen, siden han startede til golf som 10-årig i 2000. Lars har igennem årene udviklet tre landsholdspillere; Thorbjørn Olesen, Nicolai Aagaard og Kevin Chen og han har stor erfaring med træning af såvel amatør-elitespillere, klubgolfere og juniorer. Som træner er Lars teoretisk og teknisk velfunderet, men tager altid udgangspunkt i den enkelte spillers ambition og formåen, når undervisningen tilrettelægges. Hans spidskompetencer er svingteknik, short game og putning. I undervisningen bruger Lars gerne High speed, GASP og Trackman. Lars har arbejdet med eliten på The Scandinavian med stor succes.

 

 

For tidsbestilling af træning med Lars Nysøe, bestiller du tid på contact@thescandinavian.dk og telefon: +45 40883534/Reception: +45 4817 4020

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Elitemiljø

Elitemiljø

På The Scandinavian byder vi elitespillere velkomne. Vi arbejder seriøst og målrettet på at tilbyde et unikt elitemiljø. Det er vores mål indenfor fire til seks år, at være repræsenteret i den bedste divisionsrække for hold og spille med om Danmarksmesterskabet.

Derudover forventer vi, at en god håndfuld af vores spillere er med til at sætte dagsorden i toppen af dansk elitegolf.

Pro Camilla Brok cb@thescandinavian.dk – Telefon +45 2212 4588
eller vores hovednummer: +45 4817 4020

Pro: Lars Nysøe +45 4088 3534