Business Program

Meget forretning bliver til over en runde golf!

Scroll ned

Bliv Partner

Vi har fornøjelsen at tilbyde din virksomhed mulighed for at indgå i et partnerskab med The Scandinavian.

I samarbejde med et stærkt brand og en populær sport, ser vi muligheder for at indgå tætte og langsigtede partnerskaber med virksomheder, som ønsker at være en del af The Scandinavians fremtid og som deler vores
værdier og visioner.

Ønsker du og din virksomhed at høre mere om muligheden for et samarbejde med The Scandinavian, hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt Sales Manager Signe Jørgensen på sij@thescandinavian.dk eller på +45 3031 0261 eller vores hovednummer:+45 4817 4020

 

 The Scandinavian Business Program 2017

 

 

 

 

Ja tak, jeg ønsker at modtage jeres nyhedsbrev

Company Day

Gør jeres Company Day til en god oplevelse ved at invitere forretningsforbindelser eller medarbejdere til en oplevelse på et kvalitetsmæssigt højt niveau.

Vi klarer det praktiske

Når I afholder en Company Day på The Scandinavian, sørger vi for alt, hvad I har brug for. Det gælder lige fra planlægning og gennemførelse af selve golfturneringen til det lækre måltid i vores restaurant.

Der kan arrangeres “gunstart”, hvor deltagerne begynder og slutter samtidig, og derfor er parat til de øvrige begivenheder på samme tid. Spillerne kan desuden få serveret forfriskninger undervejs på golfbanen. Efter runden sørger vi for, at alle scorer bliver talt sammen, og vinderne bliver fundet. Vi kan naturligvis også levere præmier fra vores proshop.

Forskellige muligheder

Afholdelse af Company Day hos os forudsætter, at man er mindst 20 deltagere, og højst kan have et handicap på 30. Arrangementer kan eksempelvis kombineres med golf clinic for nybegyndere, så også gæster uden golferfaring kan deltage.

Spillere med mere erfaring kan forbedre deres spil med professionel hjælp og den nyeste teknologi som for eksempel:
– Golf clinic og svinganalyse med vores golfpro
– TrackMan (radarmålingssystem) på driving rangen eller på golfbanen
– SAM PuttLab-analyse (Science And Motion Putt training system)

Præmier og gaver

Vi har et stort udvalg af mærkevarer inden for golfbeklædning og udstyr, som for eksempel kan bruges til velkomstpakker og/eller præmier til jeres deltagere.

Booking

Arrangementet kan afholdes formiddag eller eftermiddag efter ønske.

 

Ja tak, jeg ønsker at modtage jeres nyhedsbrev

Partners

På The Scandinavian lægger vi stor vægt på at indgå langsigtede partnerskaber med virksomheder som ønsker at være en del af The Scandinavians fremtid

Vores samarbejdpartnere:

 

 

BUSINESS PARTNERS

GOLF CLUB PARTNERS

Premium Sponsorer for Eliten

Sponsor for Eliten

HOTEL PARTNERS

Mødefaciliteter

Vi tilbyde fleksible mødefaciliteter og konferencelokaler, der passer til anledningen.

Møder

På The Scandinavian kan du afholde alt fra mindre møder til større events og kick-off møder.

Vi tilbyder mødefaciliteter i unikke rammer (blot 20 minutters kørsel fra København og den internationale lufthavn) med udsigt over golfanlægget. Selve huset er designet af Henning Larsen Architects, og er blandt andet hædret med Årets Tømrerpris.

Står du foran at skulle arrangere møder i ledergruppen og har behov for, at møderne skal afvikles i diskretion og under fortrolige forhold, er The Scandinavian ideel.

The Scandinavian er desuden velegnet til større events som produktlancering, prisoverrækkelser, receptioner, presseevents/-møder eller som location for professionel fotografering. Der kan etableres plads op til 150 gæster i restauranten.

Kontakt Sales Manager Signe Jørgensen på sij@thescandinavian.dk eller på +45 3031 0261 eller vores hovednummer:+45 4817 4020

Se priser på mødepakker her

Ja tak, jeg ønsker at modtage jeres nyhedsbrev