New Course

New Course kræver præcision fra teestederne, men på enkelte huller kan den langtslående prøve kræfter med virkeligheden. Banerekord: Sixten Jensen - 67 slag (tee 64), 7. maj 2013

Open Gallery
Close gallery

1. Hul

Du skal være helt på tæerne fra første slag. Der er ingen blød start her. Men du har tre slag til at nå green, og mit råd er: Brug dem! Find fairway i dit første slag, selv om det betyder, at du skal lade driveren blive i din bag. På dit andet slag skal du også finde fairway, og så kan du samtidig prøve at komme tæt på til dit tredje slag.

Luk info

2. Hul

Et fint, kort hul. Green er lang, og flaget kan gemmes væk i højre side.

Luk info

3. hul

Bunkerne i fairway kan drives, hvorefter der kun er et kort jern til den store green.

Luk info

4. hul

Du spiller ned ad bakke det meste af vejen, men indgangen til green er ganske snæver. Det er smart at lægge op i to foran den store pil på højre side og kort af green.

Luk info

5. hul

Et kort par 3 op ad bakke med en stor green. Der er ingen reel fare på hullet, undtagen bunkeren i venstre side af green.

Luk info

6. hul

Prøv at komme så tæt på søen som muligt med dit første slag (eller andet), så dit næste slag kan blive så kort som muligt. Du står nemlig stadig tilbage med et temmelig langt indspil. Der er masser af fairway på den anden side, hvis du ikke når green.

Luk info

7. hul

Spiller du mod vinden skal du tænke dig om, før du forsøger at nå green i to. Green er placeret på et snævert sted, og det bedste råd er at lægge sig kort op foran green og få en god vinkel, der sikrer et nemmere indspil.

Luk info

8. hul

Hvis du er bogey spiller, kan dette være hullet, hvor du planlægger at bruge dit ekstra slag på vejen til green. Drivet lander smalt, og det samme gør dit andet slag.

Luk info

9. hul

Valget af jern er helt afgørende på dette hul. Alt andet end landing på green efterlader dig formentlig med et drop, et frygtindgydende pitchslag eller et bunkerslag!

Luk info

10. hul

Der er mere plads på denne fairway end det ser ud til ved første øjekast. Lad være med at flirte med højre side.

Luk info

11. hul

Den gamle militære skydebane er omdannet til et langt, smalt par 4hul. Det centrale er, at du ikke er grådig i dit første slag, men snarere er fokuseret på det andet, hvor du kan give dig selv et kort indspil til green.

Luk info

12. hul

Et klart tre-slags par 5 hul i selv en svag brise. Den langtslående kan fange hældningen på bakken og få nogle ekstra meter, og derfra søge ”halvøen” mellem vandhullerne i to for at få et kort tredje slag ind til green. Alle andre vil forsøge at komme så tæt som muligt på vandet i to. Men så står de over for enten et langt jern til green eller et oplæg på ”halvøen”.

Luk info

13. hul

Flaget kan gemmes på dette par 3 hul. Spil efter centrum og den bredeste del af green.

Luk info

14. hul

Par 4 hullet ned ad bakke er beregnet til at friste dig til at gå direkte efter green. Det er smart at ramme fairway lige til venstre for træet på højre hjørne, og lade skråningen bringe bolden tættere på greenen.

Luk info

15. hul

Langtslående vil gå efter green, især hvis vinden hjælper. Hvis du beslutter dig for at lægge op, er det bydende nødvendigt at ramme fairway præcist frem for at få længde. Uanset om du når længere frem med dit drive end forventet, vil dit andet slag ikke blive ret meget kortere.

Luk info

16. hul

Fra tee ser hullet snævert ud, men der er mere plads, når bolden er forbi træerne. Hold dig på venstre side, så du kun har et kort jern til green.

Luk info

17. hul

Hullet spilles typisk i rygvind. Faren er, at du slår over green. Green er bred, så du skal ikke blot finde den rigtige afstand. Du skal også sørge for ikke at ende alt for langt fra flaget.

Luk info

18. hul

Her vil de fleste golfspillere være tvunget til at beslutte, hvor stor en bid, de selv mener, at de kan gabe over. Green kan helt sikkert nås i andet slag, hvis du har haft succes fra tee, men det er et dristigt slag til en stærkt bevogtet green.

Luk info